Enkla och nyttiga frukostmuffins

Idag bjuder jag på lite vardagslyx till morgonkaffet. Receptet har jag hittat på själv, det är inte så noga utan ta vad du har hemma. Jag bakar en plåt i veckan ungefär och ligger och längtar på kvällarna till frukosten.
 
2 dl hasselnötsmjöl (eller mandelmjöl)
1 dl ekologiskt vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 dl pumpafrön
1-2 ägg
lite vaniljpulver
1-2 dl filmjölk eller yoghurt
lite honung
 
Blanda alla ingredienser, häll upp i smord muffinsform och baka i ugn på 200 grader i 15 minuter. Trevlig helg!
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Betsy's trädgårdsblogg

En blogg om empiriskt lärande i trädgården.

RSS 2.0