Köksträdgård 2015

Jag lärde mig ett nytt ord igår, 'semi-vegetarian'. Trenden är tydligen att allt fler svenskar äter vegetarisk en eller flera gånger i veckan, vilket jag tycker är synnerligen goda nyheter både för djur och människor. 
 
 
2015 blir därför Grönsakens År i min trädgård. Köksträdgårdar är både funktionella och fina att titta på, det är nog därför jag tycker så mycket om dem. Jag har tre pallkragar som jag vill fylla med dessa härligheter:
- PALL1: Broccoli, Persilja, Paprika
- PALL 2: Gul lök, Purjolök, Vitlök, Gräslök
- PALL 3: Isbergssallad, Rucollasallad, Grönkål
 
Bilderna har jag lånat ifrån digthedirt.com och mangotangerine.com


Kommentarer
Katrin Runnzell

Hej ska göra om en hörna trädgården och har fastnat för din bild med många små olikstora kvadrater som sitter ihop i lite olika höjder. Den med grus omkring. Du råkar inte ha fler bilder av samma projekt? Vill börja gräva nu!!! Hälsningar Karin

Svar: Hej Katrin! Ditt projekt låter jättefint, kanske får man se det någon gång? Hoppas det 😊 . Jag har inte fler sådana bilder, men ett tag var jag ganska besatt av "Food, not lawns". En rörelse som handlar om att ersätta gräsmattor med mat. På de forumen hittar du massor av uppslag med pallkragar i olika konstellationer. Kram, Elizabeth
Betsy's trädgårdsblogg

2016-03-28 @ 09:18:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Betsy's trädgårdsblogg

En blogg om empiriskt lärande i trädgården.

RSS 2.0