Kokt spaghetti


Det där tycker jag verkar jobbigt
Ful.
Mest ful for den ger dig sa mycket problem:) Jag forstar fortfarande vad det ar for vaxt? Ogras? Jag vantar med iver att satta igang min tradgard men frost hotar sa jag far vanta lite till. Laser din blog under tiden. Underbar!
Kirskål? Var jag än gräver så finns det kirskål. Jag har gett upp efter 25 års bökande och dragande och svärande.
Och det festliga är att kirskålrötter har två "våningar" i rotsystemet. Så hur duktig man än är på att trassla ut rötterna, kommer kirskålen igen med full kraft ändå- inom sisådär 24 timmar. Lika bra att bli vän med den. Prova att fritera rötterna och äta dem som salta pinnar. Låt barnen vänja sig vid det som fredagsmys - om du har tur får du en vacker dag kanske se dem gräva frenetiskt i rabatterna för att få ihop så det räcker till nästa "idol"-omröstning